Wielen (Velgen)

Bandenservice Haarlem is ook het adres voor uw lichtmetalen wielen, door velen ook lichtmetalen velgen genoemd; dat is eigenlijk niet juist, de velg is een onderdeel van het wiel en wel het deel waar de band op ligt. De velg, de spaken en de naaf samen vormen een wiel. Het is echter zo ingeburgerd dat het woord velgen meestal wordt gebruikt.

In onze nieuwe velgenshop vindt je de mooiste en beste velgen tegen zeer scherpe prijzen.
Wij kiezen voor A-merk en kwaliteit wielen. De goedkoopste (vaak chinese) velgen, zult u hier niet aantreffen.

Naast de wielen in de shop, leveren we op bestelling ook andere A-merk wielen, van o.a. BBS, Borbet, Brock, MAK, OXXO, RC-design, Rial en Ronal
Stuur ons een bericht via het Contact formulier met zoveel mogelijk gegevens, en u krijgt een scherpe offerte binnen 2 werkdagen in uw mailbox.

In onze online VELGENSHOP wordt er rekening gehouden met TPMS sytemen. Indien nodig krijgt u de vraag om aan te geven welk tpms systeem u auto heeft, zonder of met sensoren. Als u met sensoren kiest, dan worden deze altijd meegeleverd en dus berekent in de offerte. Heeft u auto wel sensoren, maar u wilt geen nieuwe (eigen risico) kies dan zonder sensoren.
.
 

** De bandenprijzen in de velgenshop zijn inclusief montage, balanceren en ventielen **
Kies je dus voor een set met banden, dan is de montage inclusief!.
! Is uw auto voorzien van Brembo remmen?, en dan bedoelen we die grote, vaak rode remklauwen aan de voorzijden, neem dan altijd eerst contact op !

Naar de Online Velgenshop